Anlık Bildirim

Windows 10 Creators Update'in resmi ISO'ları indirilebilir durumda

Windows 10 Creators Update güncellemesi başladı ancak bazı kullanıcılar yükseltme yaptıktan sonra uyumluluk hataları yaşıyorlar. İşte temiz kurulum için Creators Update ISO'larını indirmenin yolu...
Windows 10 Creators Update, artık güncellemeyi manuel olarak yapmak isteyenler ve 11 Nisan'ı bekleyecek kadar sabrı olmayanlar için Güncelleştirme Yardımcısı ile indirilebiliyor. Microsoft ayrıca temiz kurulum için resmi ISO dosyalarını yayınlamış durumda.
Windows 10, Windows 10 N ve Windows 10 Single için yayınlanan 3 yeni ISO dosyası var. PC'lerine temiz kurulum yapmak ve sıfırdan başlamak isteyen kullanıcılar bu ISO imajlarını indirerek işletim sisteminin en yeni sürümüne sahip olabilirler. Birçok kullanıcı, yükseltme yaptıktan sonra uyumluluk hataları veya bazı sorunlar yaşadıklarını söylüyorlar. Sistemlerine sıfırdan temiz bir kurulum yaparak bu sorunları aşabilirler.

ISO'ları nasıl indirebilirim?

Microsoft'un yeni ISO'ları buradaki sayfada yer alıyor ancak görebilmeniz için ufak bir hile yapmanız gerekli. Zira ilgili sayfa Medya Oluşturma Aracı gibi alternatif indirme seçeneklerine yönlendiriyor ve dolayısıyla resmi ISO'lara ilişkin indirme bağlantılarını göremiyorsunuz.
İndirme sayfasının işletim sisteminizi Windows olarak algılamaması gerekli. Bunu Microsoft Edge'de yapmak için tarayıcıyı başlatın, ISO indirme sayfasına gidin ve geliştirici seçeneklerine erişmek için F12'ye basın. Öykünme (Emulation) sekmesine gidin ve Mod bölümündeki Kullanıcı aracısı dizesi (User agent string) bölümünü Windows dışındaki bir tarayıcıyla değişin. Apple Safari (iPad) seçeneğine geçerek indirme bağlantılarını görüntüleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26549 kez okundu.
33 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, iso ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim