Anlık Bildirim

Windows 10 Mobile'ın yeni uygulama mağazası sızdırıldı

Microsoft, Yıldönümü Güncellemesi ile birlikte Windows 10 kullanıcılarına yeni bir uygulama mağazası sunacak. Sızdırılan yeni ekran görüntüsü aynı yeniliğin mobil için de geçerli olacağını gösteriyor.
Microsoft yaz ayında yayınlayacağı Yıldönümü Güncellemesi'nde Windows 10 PC'ler için yeni bir Windows Store sunmayı planlıyor. Şirket ayrıca Windows 10 Mobile çalıştıran cihazlar için de benzer bir yeniliğe hazırlanıyor. Sızdırılan ekran görüntüsü yeni mobil uygulama mağazasının nasıl bir arayüze sahip olacağını ortaya koymuş oldu.
Görüntüye baktığımıza Microsoft'un daha fazla uygulamayı vitrine çıkardığını, aynı zamanda en çok indirilen ve en popüler öğeler gibi kategoriler için farklı bir düzen aldığını görüyoruz. Mağazanın alt kısmında ise mevcut yüklü uygulamalara bağlı olarak sunulan önerilere yer verilmiş durumda.
Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi'nin daha birçok iyileştirme ile birlikte yaz aylarında genel kullanıma sunulması planlanıyor. Gelen diğer haberlere göre kullanıcıların uygulama yönetimini ve mağaza alışverişini kolaylaştıracak değişikliklerin de yolda olduğunu söyleyebiliriz. Tüm bu mağaza geliştirmelerinin önümüzdeki haftalarda yayınlanacak Insider yapısıyla gün ışığına çıkması bekleniyor.
Windows 10 Mobile'ın yeni uygulama mağazası sızdırıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5244 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim