Anlık Bildirim

World of Goo, PC oyuncuları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu

World of Goo, kısa süreliğine PC oyuncuları için ücretsiz oldu. 2008 yılında yayınlanan oyun özellikle de mobil platformlarda çok büyük bir ün kazanmış ve onlarca farklı ödül almayı başarmıştı.
PC oyunculuğunun son zamanlardaki yeni popüler marketi olan Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyalarına devam ediyor. Şimdi de son 10 yılın en popüler bağımsız yapımlarından olan World of Goo, kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. World of Goo'nun Steam üzerindeki normal satış fiyatı 18 TL'ydi.

2008 yılında çıkışını yapan World of Goo, özellikle de mobil platformların yükselişiyle birlikte çok büyük bir ün kazanmıştı. Fizik tabanlı bir bulmaca/inşa etme oyunu olan World of Goo; yaratıcı ve orijinal oynanışı, müzikleri ve etkileyici sanat anlayışıyla dikkat çekiyor. İki kişilik bir ekip tarafından geliştirilen oyun ayrıca 2010 yılında Spike TV Video Oyun Ödülleri'nde En İyi Bağımsız Yapım ödülünü de kazanmayı başarmıştı.


World of Goo son olarak geçtiğimiz günlerde PC için bir remaster güncellemesi de aldı. Konu hakkında konuşan geliştirici ekibi,"Açık konuşalım; güncelleme yeni bölümler, yeni karakterler veya yeni bir battle royale modu içermiyor. Bu sadece bizim zevk olsun diye yaptığımız bir remaster güncellemesi oldu." ifadelerini kullandı.

Yeni güncellemeyle birlikte artık 11 yaşındaki World of Goo, modern PC'lerde de kusursuz bir görüntüye sahip olacak. Son 10 yılın en iyi bağımsız yapımlarından birisi olan World of Goo'yu hala oynamadıysanız Epic Store'un kampanyasını kaçırmamanızı öneriyoruz.

Oyunu hemen şimdi Epic Games Store'dan edinebilir ve Epic Games Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Kampanya 16 Mayıs'a kadar kadar devam edecek. Epic Games Store'un bir sonraki ücretsiz oyunu ise Stories Untold olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim