Anlık Bildirim

Xiaomi, 9 Eylül'de Mi Charge Turbo hızlı şarj teknolojisini tanıtacak

Akıllı telefon üreticileri en hızlı şarj çözümünü sunmak için birbirleriyle yarışıyor. Xiaomi, 9 Eylül tarihinde Mi Charge Turbo adlı hızlı şarj teknolojisini tanıtacağını açıkladı.
Son dönemde akıllı telefon üreticileri en hızlı şarj çözümünü sunmak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Dün, Oppo'nun başkan yardımcısı Brian Shen, Weibo hesabında şirketin 35 dakika gibi bir sürede yüzde yüz şarja ulaşan mevcut 50 W Super VOOC teknolojisinin daha hızlı bir versiyonunu sunacaklarını söyledi.
Oppo'nun geliştirdiği yeni Super VOOC'un 80 Watt’lık bir güce ulaştığı söyleniyor. Şimdi ise Xiaomi bir duyuru yaparak 9 Eylül'deki basın etkinliğinde Mi Charge Turbo hızlı şarj çözümünü tanıtacağını açıkladı. Mi Charge Turbo, yeni çıkacak akıllı telefonlar için geliştirilmiş, yeni bir kablosuz şarj çözümü olacak gibi görünüyor.

Xiaomi'nin mevcut kablosuz şarj hızı 20 W

Xiaomi’nin şu anki mevcut Max Turbo kablosuz şarjı yalnızca 20 W güç çıkışını destekliyor. Önümüzdeki hafta duyurulacak Mi Charge Turbo'nun ise en az 30 Watt hızında olması bekleniyor. Çinli akıllı telefon üreticisinin geçtiğimiz Mart ayında 100 W kablolu şarj çözümünü tanıttığını düşünürsek, bunu yapması pek de sürpriz olmayacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim