Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 7 ekrana gömülü parmak izi sensörüyle gelecek

Xiaomi CEO'su Lei Jun, Weibo'da büyük heyecanla beklenen Xiaomi Mi 7'nin ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olacağını doğruladı. Akıllı telefon 500 doların altında bir fiyat etiketi taşıyacak.
Geçtiğimiz yılki çerçevesiz ekran trendinin yerini bu yıl ekrana gömülü parmak izi sensörü alacak gibi görünüyor. Vivo bu teknolojiyi vivo X20 Plus UD modeliyle müşterilerine sunan ilk şirket olmuştu. Huawei de kısa süre önce ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip yeni bir cep telefonu çıkardı. Şimdi bunların arasında Xiaomi de katılıyor.
Xiaomi fanları heyecanla Mi 7'nin tanıtılmasını beklerken yayınlanan son raporlar Çinli teknoloji devinin cihaza bu teknolojiyi eklemek için lansmanı ertelediğini ileri sürmüştü. Şirketin CEO'su Lei Jun, bugün Weibo'da yaptığı bir açıklamada, Mi 7'nin ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olacağını doğruladı.

Snapdragon 845 ve çentikli ekran

Mi 7'nin amiral gemisi seviyesinde özelliklere sahip olması bekleniyor. Önceki raporlar cihazın 5.65 inç büyüklüğünde çentikli bir ekranla geleceğini ortaya koymuştu. Akıllı telefon tıpkı Galaxy S9, Sony Xperia XZ2 ve Asus Zenfone 5Z gibi Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga setinden güç alacak. Ayrıca 8 GB RAM'le donatılacağı söylenen cihazın fiyatının ise 500 doların altında olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7662 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim