Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition modelinin küçük çentiklisi geliyor

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu Xiaomi Mi 8 Explorer Edition modelinin, daha küçük bir çentikli versiyonunun piyasaya sürüleceği ortaya çıktı.
Son dönemin popüler markalarından Xiaomi birbiri ardına yeni akıllı telefon modellerini piyasaya sürüyor. Son olarak amiral gemisi Xiaomi Mi 8 Explorer Edition modelini satışa sunan şirket görünüşe bakılırsa bu modelin daha küçük çentikli ve uygun fiyatlı varyantları üzerinde çalışıyor.

Fiyatı daha düşük olacak

Çin sertifikasyon kurumu TENAA'nın web sayfasında Xiaomi Mi 8 Explorer Edition modelinin farklı bir varyasyonu listelendi. M1807E8A model numarasına sahip olan bu cihazın tasarımında farklılıklar göze çarpıyor. Cihazın arka kısmında pek bir değişiklik görünmezken, Xiaomi Mi 8 Explorer Edition'a göre ön kısımdaki kameranın ahizeye daha yakın konumlandırıldığı görünüyor. Bu da cihazdaki 3D yüz tarayıcının kaldırıldığı ve dolayısı ile çentiğin daha da küçültüldüğüne işaret ediyor.
Cihazın parmak izi okuyucusunun arka kısımda görünmemesi, yeni modelde de ekrana gömülü bir şekilde geleceğini gösteriyor. Bildiğiniz gibi Xiaomi Mi 8 Explorer Edition modeli 8 GB RAM ile gelmişti. Fakat ortaya çıkan bu yeni modelin ise 4 GB, 6 GB ve 8 GB RAM olmak üzere üç farklı varyantının olması bekleniyor. 6.21 inç AMOLED ekran ve Snapdragon 845 yonga seti ile gelecek olan cihazın fiyatın ise Xiaomi Mi 8 Explorer Edition modelinden daha düşük olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim