Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Max gün sayıyor

Xiaomi’nin sonraki Phablet modeli için isim anketi yapılmasının ardından, yavaş yavaş görsel paylaşımlar da başladı. Ön panelin sızdırılmasının ardından, firmanın ilk paylaşımı da geldi.

Xiaomi’nin yeni bir Phablet modeli için kullanıcılar arasında yaptığı anket, Xiaomi Max ismiyle sonuçlanmıştı. Firma, kullanıcısının kararına saygı duydu ve yeni modelini Max veya Mi Max adıyla satışa sunmaya hazırlanıyor.

Paylaşılan ilk resmi görsel, ön cebe sığdırılmış bir akıllı telefonu resmediyor. Üst kısmın tasarımı, daha önce sızdırılmış ön panel görselleri ile aynı. Xiaomi’nin yeni Phablet modeli, büyük olmasına rağmen cebe sığacak kadar da kompakt yapıda olacak.

Xiaomi Mi Max modelinde 6.4 inçlik 2K ekran olması bekleniyor. Çok ince ekran çerçeveleri sayesinde, aynı boyuttaki diğer modellere göre daha küçük ölçülere sahip olacak Xiaomi Mi Max, Snapdragon 820 veya MediaTek Helio X20 yonga setinden birisini tercih edecek.

Xiaomi Mi Max modelinin ön kısmında herhangi bir fiziksel tuş yer almıyor. Bu bakımdan, parmak izi okuyucusu muhtemelen arka tarafa alınmış durumda. Yine önemli bir fiyat avantajıyla gelmesi beklenen modelin, Mayıs ayı için hazırlandığı tahmin ediliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4804 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim