Anlık Bildirim

Yeni Jumanji filminden ilk fragman geldi

Sony Pictures, yeni Jumanji filmi Jumanji: The Next Level'ın ilk fragmanını paylaştı. Serinin üçüncü filmi olan The Next Level, Türkiye'de 10 Ocak 2020'de vizyona girecek. İşte ilk görüntüler:
Jumanji serisi iki yıllık aranın ardından beyaz perdeye geri dönüyor. Sony Pictures, merakla beklenen filmin ilk uzun fragmanını bugün nihayet paylaştı. Jumanji: The Next Level isimli film yine macera ve komedi unsurlarıyla dikkat çekiyor.


2017'de yayınlanan Jumanji: Welcome to the Jungle, bildiğiniz gibi sinemaseverler tarafından genel anlamıyla oldukça beğenilmiş ve gişede de beklentilerin çok üzerinde bir performansa imza atmayı başarmıştı. Dünya genelinde tam 962 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden film, 2017'nin en büyük sürprizlerinden birisi olarak değerlendirilmişti.

Jumanji: Welcome to the Jungle büyük bir başarıya ulaşınca devam filmi de kaçınılmaz oldu. Yayınlanan ilk görüntülerde Jumanji: The Next Level'ın genel anlamıyla ilk filmi andırdığını görüyoruz. Sony, aksiyon ve komedi anlamında yine aynı formülden yararlanmış.

Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black ve Karen Gillan önceki filmde olduğu gibi yine başrollerde yer alacak. Yeni filmde ayrıca It's Always Sunny in Philadelphia serisinin sevilen aktörü Danny DeVito'yu da oyuncu kadrosunda görüyoruz. Danny DeVito'nun canlandırdığı karakter bu filmde Jumanji dünyasına adım atan dört kişiden birisi olacak.

Jumanji: The Next Level, Türkiye'de 10 Ocak 2020'de vizyona girecek. ABD vizyon tarihine göre yaklaşık bir ay daha geç. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7648 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim