Anlık Bildirim

Yeni Mumya filmi The Mummy'nin ilk fragmanı yayınlandı

Tom Cruise'ün başrolünü üstlendiği yeni Mumya filmi The Mummy'nin ilk fragmanı yayınlandı. The Mummy, Universal'ın hazırladığı "tanrılar ve canavarlar" ortak evreninin ilk filmi olacak.
Bir zamanlar Hollywood'da önemli bir yere sahip olan "canavar" filmlerini yeniden canlandırmaya hazırlanan Universal, bu yolculuğuna yeni bir Mumya (The Mummy) filmi ile başlıyor. Daha önce son derece başarılı bir film serisine dönüştürülen Mumya efsanesine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen stüdyo, The Mummy ile bu eski filmlerden bağımsız yeni bir hikaye başlatacak. Başrolünü Tom Cruise'ün üstlendiği bu yeni Mumya filmi için meraklı bekleyiş sürerken filmden ilk fragman yayınlandı.
Yayınlanan bu ilk fragman, Universal'ın Mumya serisine yeni bir soluk getirme vaadini yerine getirdiğini gösteriyor. Zira The Mummy bir korku filminden ziyade bir aksiyon filmini andırıyor.
Christopher McQuarrie (Edge of Tomorrow, Mission: Impossible: Rogue Nation) ve Jon Spaihts (Prometheus, Doctor Strange)'in senaryosunu kaleme aldığı The Mummy; binlerce yıldır çölün altında gömülü olan Prenses Ahmanet'in, bir grup asker tarafından gün yüzüne çıkarılmasını ve bunu takip eden korku dolu macerayı anlatıyor. Orta Doğu'nun çöllerinden Londra'nın altındaki labirentlere uzanan heyecan dolu bir maceraya sahne olacak film, sinemaseverlere kadim tanrılar ve canavarlar ile dolu yeni bir dünyanın kapılarını açacak.
Star Trek ve Transformers gibi başarılı filmlerin senaristi olan ve People Like Us ile yönetmenliğe atılan Alex Kurtzman'ın yönettiği filmin başrollerinde Tom Cruise'a Sofia Boutella (Prenses Ahmanet rolünde), Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance ve Russell Crowe eşlik edecek. ABD'de 9 Haziran 2017'de vizyona girecek olan The Mummy'nin Türkiye vizyon tarihi henüz belirlenmiş değil.

Yeni bir sinematik evren doğuyor

Universal, The Mummy ile birlikte yeni bir sinematik evrenin de temellerini atacak. Marvel sinematik evreni gibi aynı dünyada geçen hikayelerin anlatıldığı ortak bir evren kurmak isteyen Universal, Mumya'nın ardından Frankenstein, Dracula, Görünmez Adam, Frankenstein'ın Gelini ve Jekyll & Hyde gibi popüler korku efsanelerini de beyaz perdeye taşıyacak.

Bu canavar evreni yavaş yavaş şekillenmeye başlamış durumda. Jekyll & Hyde'ın başrolünü üstlenecek Russell Crowe, Dr. Henry Jekyll rolü ile ilk kez The Mummy'de sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Öte yandan Frankenstein'ın canavarını canlandırması için Javier Bardem ile, Görünmez Adam'ı canlandırması içinse yıldız oyuncu Johnny Depp ile anlaşılmış durumda. Frankenstein'ın Gelini filminin başrolü için de Angelina Jolie'nin adı geçiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9408 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, tom cruise ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim