Anlık Bildirim

Yeni iPad Pro modelleri gecikebilir

Apple’ın Mart ayındaki geleneksel bahar etkinliğiyle tanıtması beklenen yeni iPad Pro modelleri hemen piyasada olmayacak. Üretim tarafında sıkıntılar söz konusu.

Teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden MWC 2017 fuarının başlamasına sayılı günler kaldı. Fuarın ardından ise bu kez Apple cephesine gideceğiz. Geleneksel bahar etkinliğinde pek çok önemli model karşımıza çıkacak.

Üretim konusu sıkıntılı

128GB iPhone SE ve kırmızı iPhone 7 seçenekleri yanında iPad Pro serisinin etkinlikte önemli bir güncelleme alması bekleniyor. Hali hazırdaki 12.9 ve 9.7 inçlik iPad Pro modellerinin yanına bir de 10.5 inçlik yeni bir iPad Pro eklenecek. Bununla birlikte üretim tarafında sıkıntı var.

Sektörden gelen bilgilere göre 12.9 ve 10.5 inçlik iPad Pro modellerinin en erken Mayıs ayında piyasaya çıkması bekleniyor. 9.7 inçlik iPad Pro için ise durum biraz daha iyi. Model tanıtımın hemen ardından Mart sonlarında piyasada olacak.

iPad satışlarında yaşanan düşüş nedeniyle tedarik zincirinde problem yaşadıklarını Tim Cook bir süre önce ifade etmişti. Bu nedenle mevcut 12.9 inçlik iPad Pro modelinin sevkiyatı 3 haftaya kadar uzamıştı. Bu problemin yeni iPad Pro modellerini de etkilemesi bekleniyor.

Özellikle 10.5 inçlik iPad Pro modelinin ince ekran çerçeveleri ile kompakt bir yapıda olması ve bu haliyle serideki en iyi model olması bekleniyor. Daha gelişmiş bir donanım nedeniyle zaten problemli olan tedarik zinciri daha da zorlanacak. Bu bakımdan hem 10.5 inçlik model hem de 12.9 inçlik modelin gecikmesi ihtimali ortaya çıkıyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3228 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, ipad pro ve ipad pro 10.5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim