Anlık Bildirim

Yeni iPhone'ları 3 boyutlu olarak birbirleriyle ve diğer modellerle karşılaştırın

Hotspot 3D isimli web sitesi sayesinde yeni iPhone modellerini tasarımsal açıdan inceleyebileceğiniz gibi hem birbirleriyle hem diğer markaların telefonları ile karşılaştırabilirsiniz.
Yeni iPhone'ların tasarımsal açıdan neler sunduğu konusunda net bir fikir sahibi olmak istiyorsanız Hotspot 3D isimli web sitesi size yardımcı olabilir. Sitede yer alan görselleştirici, iki adet telefonun 3 boyutlu modellerini yan yana karşılaştırmanızı sağlıyor.
Hotspot 3D, telefon modellerinin arasına tüm renk seçenekleriyle birlikte iPhone Xs, Xs Max ve XR'yi ekledi. Sitede yer alan 3 boyutlu render'ları dilediğiniz gibi evirip çevirerek ekrandaki iki telefonu karşılaştırabilirsiniz. Işık yansımasının bile uygulandığı 3 boyutlu modeller sanki telefonları gerçek hayatta inceliyormuşsunuz hissiyatı veriyor.

Kredi kartı ile karşılaştırmak da mümkün

Hotspot 3D web sitesi sayesinde yeni iPhone'ların dışında diğer amiral gemisi telefonları da mercek altına alabiliyorsunuz. Bunların arasında Galaxy Note 9, Galaxy S9 serisi, Huawei P20 Pro ve Sony Xperia XA2 Ultra gibi modeller var.
Web sitesindeki görselleştirici telefonların boyutları konusunda fikir sahibi olabilmeniz için bir kredi kartı seçeneği sunuyor. Böylelikle ekrandaki kredi kartının boyutunu referans alarak incelediğiniz modelin büyüklüğü hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Hotspot 3D web sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4118 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, karşılaştırma ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim