Anlık Bildirim

Yeni nesil Moto G internete sızdırıldı

Yeni nesil Moto G internete sızdırıldı

Motorola'nın tarihindeki en başarılı satışları yapan akıllı telefonu olarak ün yapan Moto G, mütevazi donanımı yanında en son Android sürümünü sunması ile de dikkat çekiyordu. Sızan bilgilere göre yeni nesil Moto G modeli de yolda.

İnternete sızdırılan bilgilerde 1068 XT kod adına sahip olan cihaz ilk nesil Moto G tasarımından çok fazla farklılaşmıyor. Donanım itibariyle de pek farklı olduğu söylenemez. 

İkinci nesil Moto G modeli 720p çözünürlükte bir ekran sunarken, Cortex-A7 tabanlı 4 çekirdekli Snapdragon 400 yongaseti ve Adreno 305 grafik birimi ile gelecek. Arka kısımda 8MP çözünürlükte bir kamera yer alırken, çift SIM desteği de mevcut. Yeni nesil Moto G'nin döneme göre Android 4.4.x veya Android L sürümlerinden biri ile geleceği veya güncelleneceği tahmin ediliyor. 

Motorola tepe yöneticisi Dennis Woodside yıl içerisinde çok daha ucuz modellerin müjdesini vermişti. Bu bakımdan ikinci nesil Moto G modelinin 100$'a yakın bir fiyatlandırma ile raflara çıkabileceği belirtiliyor. Henüz yeni modelin çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi mevcut değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1047 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
moto g, motorola
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim