Anlık Bildirim

Yeni nesil Nokia 3310 detaylanıyor

Nokia’nın efsane telefonlarından biri olan 3310 modelinin yeniden pazara dönmesi kesinleşti. Detayları merakla beklenen model ile ilgili sızıntılar devam ediyor.

Aradan 17 yıl gibi uzun bir süre geçtikten sonra cep telefonu pazarında şansını yeniden denemek isteyen Nokia 3310, MWC 2017 fuarında çıkışını gerçekleştirecek. Merakla beklenen telefonun ilk görseli internete sızdırıldı.

Görünüm Modernleşiyor 

Standart işletim sistemli bir telefon olması beklenen Nokia 3310, biraz daha makyajlanıyor. Aslında orijinal tasarımı da bugün halen beğeniliyor ancak HMD Global görünüşü biraz daha modern dünyaya göre ayarlamak istiyor. Bu bakımdan köşeli ve dörtgen tasarım ön planda olacak. 

Önemli bir değişiklik olarak ekranın renklenmesi görülüyor. Orijinal modelin tek renkli ekranı artık makul seviyede bir çözünürlük sunacak. Net olarak bilinmese de 300x400 piksel şeklinde tahminler bulunuyor.

Alve.com'da gör Akıllı telefonlarda sıcak fırsatlar!

Biraz daha sağlam bir kasa içerisine konulacak Nokia 3310 ayrıca ikonik tuş tasarımından da vazgeçiyor. Nokia'nın mevcut telefonlarında gördüğümüz tuş tasarımı bu modelde de yerini alacak. Ayrıca batarya da çıkarılabilir tarzda olacak ve kullanıma bağlı olarak bir haftadan fazla süre sunacak.

6 farklı renk seçeneği olacak yeni Nokia 3310 modelinin yaklaşık 60$ civarında bir seviyede olması bekleniyor. Model fuardaki tanıtımın ardından ilk etapta gelişmekte olan ülke pazarlarına yolculuk edecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16759 kez okundu.
36 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia 3310 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim