Anlık Bildirim

Yeni nesil iPhone'lar hakkında son bilgiler: Daha yüksek LTE hızı, 12MP kamera, 4K video

Yeni nesil iPhone'lar hakkında son bilgiler: Daha yüksek LTE hızı, 12MP kamera, 4K video
 
Apple'ın geçtiğimiz gün metal kasası ortaya çıkan yeni nesil akıllı telefonu iPhone 6s, 9to5Mac sitesinin son haberine göre ise daha yüksek LTE hızları sunacak.
Yukarıda yer alan yeni görsele dayandırılan bu gelişmeye göre Apple iPhone 6s, Qualcomm'un "9X35 Gobi modem platformu" olarak da bilinen MDM9635M çipi ile gelecek. Bu donanım, iPhone 6'da kullanılan 9X25'e oranla teorik olarak iki kat daha yüksek (150'den 300 Mbps'ye) LTE indirme hızı ortaya koyacak ve hepsinden önemlisi daha verimli / performanslı çalışabilecek. Qualcomm'un 9X35 çip birimi aynı zamanda 20 nm üretim tekniğiyle iPhone'un ana kartı üzerinde daha az yer kaplayacak.
iPhone 6S ve iPhone 6s Plus için ortak olarak kesinleştiği söylenen bir diğer bilgi ise kamera tarafından geliyor. iPhone'ların üretimini gerçekleştiren Foxconn'dan sızdırıldığı iddia edilen belgeye (Görseli altta) göre, yeni iPhone'lar 12MP arka kamera taşıyacak ve bu kameralarıyla 4K video çekebilecek. Cihazların 5MP seviyesinde olması beklenen ön kameralarıyla ise 1080 piksel video çekebilecekleri söylentiler arasında yer alıyor. 
Apple'ın gün geçtikçe dedikoduları artan yeni nesil akıllı telefon modelleri iPhone 6 ile iPhone 6s Plus, büyük boyutlu üretime ise herşey yolunda giderse Temmuz ayı içerisinde girecek.
Yeni nesil iPhone'lar hakkında son bilgiler: Daha yüksek LTE hızı, 12MP kamera, 4K video
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6028 kez okundu.
33 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
6s, lte ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim