Anlık Bildirim

YouTube Kids yaşa göre içerik listeleyecek

Çocuklara daha uygun içerikler sunmak amacıyla yola çıkan YouTube Kids, ebeveynlerden gelen geri bildirimleri dikkate alarak yaşa göre içerik listeleyen bir yapıya geçiş yaptı.

YouTube platformunun çocuklara özgü versiyonu olan YouTube Kids, bugüne kadar sunduğu sabit içerik stratejisinden vazgeçiyor. Platform artık her yaşa uyarlanmış farklı içeriklerle donatılacak.

YouTube Kids yaş ayrımına gidiyor

YouTube’un çocuklarla birlikte büyümek olarak adlandırdığı yeni stratejide yaş gruplarına göre gösterilen içerikler değişiyor. Küçük çocuklar için daha az metin ve daha çok görsel barındıran içerikler öne çıkarken biraz daha büyük çocuklar için ise daha çok metin ve daha az görsel barındıran içerikler gösteriliyor.

YouTube Kids içerikleri çocuklarınız için açtığınız hesaplardaki yaş verisine göre içerikleri kategorize edecek. Birden fazla hesap varsa hepsine göre farklı içerikler sunulacak. Bu profiller bulut ortamında saklanacak ve farklı cihazlarda da kullanılabilecek.

Yeni stratejide ayrıca çocuklar kendisi de şifre belirleyebilecek. Elbette ana şifre ebeveynlerde olacak. YouTube Kids hali hazırda 37 ülkede erişime açık ve 70 milyon izleme sayısına ulaştı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3121 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, YouTube Kids ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim