Anlık Bildirim

YouTube Music’e “haftalık keşif” listesi eklendi

Ülkemizde de kullanıma açılan YouTube Music yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Spotify’ın popüler “haftalık keşif” listesine benzer bir liste YouTube Music’de yerini aldı.
YouTube Music’e “haftalık keşif” listesi eklendi Tam Boyutta Gör
Çevrimiçi müzik servisi pastası bugüne kadar Spotify ve Apple Music arasında paylaşılıyordu. Her ne kadar Tidal, Deezer gibi farklı platformlar olsa da asıl rekabete dahil değiller. Ancak vites yükselten YouTube Music, görünen o ki üst sıralardaki rekabete dahil olmaya kararlı. En azından eklediği yeni özellikler buna işaret ediyor. Bunlardan en sonuncusu “haftalık keşif” özelliği.

Discover Mix

Çevrimiçi müzik servislerinin en çok sevilen noktası şarkı önerileri. Haliyle firmalar da bu konuda çalışmalara önem veriyor. Ancak haberimiz içerisinde de sıkça tekrar ettiğimiz Spotify’ın “Haftalık keşif” listesi bu konu da oldukça iyi. Kullanıcılara verdiği başarılı tavsiyelerle platforma önemli katkı sağladığı kesin. YouTube da bu listeye benzer Discover Mix çalma listesini kullanıcılara sunmaya başladı. Aynı Haftalık Keşif’de olduğu gibi dinleme alışkanlıklarınıza göre sevebileceğiniz şarkıları bulabileceksiniz. 49 şarkıdan oluşan Discover Mix listesi her hafta yenilenecek.

Ülkemize de giriş yapan YouTube Music hizmeti, reklamsız YouTube Premium ile birleşince iddialı bir hizmet haline geliyor. Doğru hamlelerle YouTube Music’in kullanıcı sayısında ciddi artışlar görmemiz olası. Spotify önderliğinde yükselişe devam eden çevrimiçi müzik pazarında sıralama değişimi olacak mı, hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim