Anlık Bildirim

Yüzde yüz eğitim bursu hediyeli e-Spor turnuvası başlıyor

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde yüzde 100 eğitim bursu hediyeli Türkiye'nin ilk liseliler için e-Spor turnuvası başlıyor. Katılımın ücretsiz olduğu turnuvaya takımınız ile katılabilirsiniz.
İstanbul Bilgi Üniversitesi ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan League of Legends liseliler liginde 13 - 19 yaş arasında oyuncular rekabet edecek. Büyük finalde birinci olan takımın oyuncuları ÖSYM sonucunda İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne yerleşmeleri halinde öğrenimleri süresince %100 eğitim bursuna sahip olacak.
Hem akademik kariyerinde hem de e-spor dünyasında kendini kanıtlamak isteyen tüm liseli oyuncular BİLGİ Playerbros League’e katılabilir. Katılımın ücretsiz olduğu bu turnuvanın sonunda birinci olan takım üyelerinin tamamı ücretsiz eğitim hakkı kazanacak.
Yarışmacılar kuracakları takımlarla ( 5 + 1 kişi ) turnuvaya dâhil olabilecekler. BİLGİ Playerbros League kayıtları 15 Kasım 2017 tarihine kadar sürecek. İlk 16 takım arasına girenler arasında yapılacak turnuva sonrası 4 takım 2018 Ocak ayında büyük finalde yarışma hakkı kazanacak.
Tüm oyunseverler, BİLGİ Playerbros League’deki maçları Türkiye’nin en ünlü sunucularıyla birlikte takip edebilecek. Ocak ayında düzenlenecek büyük final gününde oyunseverlerin ilgisini çekecek etkinlikler düzenlenecek ve League of Legends dışında birçok ödüllü e-spor turnuvaları yapılacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3393 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turnuva, e-spor ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim