Anlık Bildirim

ZTE, Nubia Z5S ve Z5S Mini modellerine resmiyet kazandırdı

ZTE, Nubia Z5S ve Z5S Mini modellerine resmiyet kazandırdı

Kısa süre önce orta seviyeye yönelik Blade serisi akıllı telefonlarını lanse eden Çinli ZTE, üst seviye modellerini temsil eden Nubia serisine de iki farklı model ekledi.

Modellerden Nubia Z5S, Nubia Z5 modelinin güncellenmiş hali olarak karşımıza çıkıyor. Z5S modelinin 5 inçlik Full HD ekranında IGZO panel teknolojisi kullanılırken, Z5 modelinde IPS LCD yer almaktaydı. Ayrıca ilk modeldeki Snapdragon 600 yongaseti yerini 2.3GHz saat hızında çalışan Snapdragon 800 yongasetine bırakmış. 

13MP çözünürlükteki arka kamera optik görüntü dengeleme - OIS özelliği ile desteklenirken, ön kamera ise 5MP çözünürlükte. Android 4.2 işletim sistemi, opsiyonel 4G LTE, 2300mAh batarya, 2GB RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün.

ZTE Nubia Z5S Mini modeli ise sınıfında iddialı olacak özelliklere sahip. 4.7 inçlik 720p IGZO ekran, Snapdragon 600 yongaseti, 2GB RAM, opsiyonel LTE, Android 4.2 işletim sistemi, 13MP çözünürlükte arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera, 120gr ağırlık, 7.6mm kalınlık şeklinde özelliklerini sıralamak mümkün.

Ay sonunda satışa başlayacak olan ZTE Nubia Z5S modeli 330$ fiyat etiketine sahipken, Z5 Mini modeli ise 250$ seviyesinde. Modellerin global satış planı ile ilgili bir bilgi yok. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim