Anlık Bildirim

Adidas, Xbox 360 temalı spor ayakkabıyı piyasaya sürüyor

Almanya merkezli dünyanın en büyük spor eşyası üreticilerinden bir olan Adidas, efsanevi oyun konsolu Xbox 360 temalı spor ayakkabısını 4 Kasım itibari ile satışa sunacak.

ABD’li teknoloji devi Microsoft ve Almanya merkezli spor eşyası üreticisi Adidas, geçtiğimiz ekim ayında Xbox’ın 20.yıldönümünü Xbox temalı ayakkabılarla kutlamak için ortaklık kurmuştu. Şirketin 2001 yılında piyasaya sürdüğü konsolundan esinlenmiş Forum Tech spor ayakkabılar bulunuyordu ancak bunları satın almak mümkün değildi.

Xbox 360 Forum Mid Tam Boyutta Gör

Artık bu durum Adidas ve Microsoft ortaklığıyla değişecek. Adidas’ın efsanevi konsol Xbox 360’dan esinlenerek ürettiği ‘Xbox 360 Forum Mid’ isimli ayakkabıyı Microsoft, ‘oyun tarihinin en ikonik konsollarından birine aşk mektubu’ olarak nitelendiriyor.

Forum Mid'in kenarındaki Xbox düğmesi dikkat çekiyor Tam Boyutta Gör

Ayakkabının birçok Xbox 360 hayranını sevindireceği ifade ediliyor. Xbox 360 Forum Mid’deki en çok göze çarpan özellik, ayakkabıların dış tarafında bulunan Xbox düğmesi. Konsolun optik sürücüsünü kopyalayan kayış ve ayakkabının sade tasarımı da dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra ayakkabı mavi, sarı, yeşil ve kırmızı bağcık seçenekleriyle kullanıcılara gönderilebiliyor.

Açıklamalara göre Xbox 360 Forum Mid ayakkabılarının satışı, Adidas’ın web sitesi üzerinden 4 Kasım günü başlayacak. Microsoft daha önce de 20.yıla özel olarak yarı saydam bir X/S oyun kumandası çıkarmıştı. Bu kumanda, ilgi çekici renkleriyle büyük bir ilgiyle karşılanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim