Anlık Bildirim

Adobe, Flash Player desteğini 31 Aralık'ta kesecek

Adobe, Flash Player desteğini 31 Aralık 2020'de sona erdirecek. Şirket bu tarihten önce kullanıcılardan, uygulamayı cihazlarından kaldırmalarını istiyor.

Adobe, Flash Player desteğini 31 Aralık'ta kesecek

Adobe, Temmuz 2017'de bir devrin sonuna yaklaştığımızı açıklamıştı. Şirket 2020'nin sonunda Flash Player desteğini keseceğini bildirmişti. Şimdi ise Adobe, Flash Player için Kullanım Ömrü Sonu'nun (EOL) 31 Aralık 2020 olduğunu resmileştirdi. Şirket bu tarihten önce kullanıcıların uygulamanın yüklü olduğu cihazlardan kaldırılmasını istiyor.

Bir devrin sonu

Adobe, Flash Player EOL tarihine ulaştığında şirketin yalnızca güncelleme sağlamayı bırakmayı değil, aynı zamanda tüm Flash Player indirme bağlantılarını web sitelerinden kaldırmayı planladığını söylüyor. Bu sayede Adobe, destek vermediği bir uygulamanın kullanıcılar tarafından indirilmesinin önüne geçmeyi planlıyor.

Adobe, EOL Tarihinden sonra Flash tabanlı içeriğin Adobe Flash Player'da çalışması engelleyecek. Şirket, 31 Aralık'tan sonra güvenlik güncellemesi veya yaması yayınlamayacağı için uygulamada güvenlik açıkları oluşabilir.

Adobe, kullanıcıların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için uygulamanın EOL tarihinden önce cihazlarından kaldırılmasını istiyor. Yayınlanan yeni bir bilgi sayfası aracılığıyla cihazlarınızdan Flash Player desteğini nasıl kaldırabileceğiniz anlatılıyor.

Adobe'nin Flash Player genel bilgi sayfasına buradan ulaşabilsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10530 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
flash player, adobe ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim