Anlık Bildirim

AiMi yapay zekâ DJ uygulaması erişime açıldı. Üstelik ücretsiz!

Yapay zekâ destekli olarak parçalar üzerinde oynamalar yapabildiğiniz, efektler uygulayabildiğiniz veya hızlandırabildiğiniz AiMi uygulaması indirmeye sunuldu.  
AiMi Tam Boyutta Gör
Geçen ay itibariyle mobil platformlarda test sürecine başlayan yapay zekâ destekli DJ uygulaması AiMi, bu ay tüm kullanıcıların erişimine açıldı. Ücretsiz olarak DJ deneyimi yaşayabilirsiniz.

AiMi nedir?

AiMi bir müzik oluşturma uygulamasından ziyade kullanıcıların dinledikleri parçalarda hoşlarına gitmeyen veya değiştirmek istedikleri bölümlerde zevklerine göre oynamalar yapabildikleri bir platform mahiyetinde.

Sonsuz döngü ve sonsuz oynatma listesi gibi özellikleri olan bu platform kullanıcıların bir parçadaki oynatma hızlarını da belirlemesine imkân tanıyor. Anlaşmalı sanatçıların parçaları yanında yapay zekâ tarafından oluşturulan parçalar da mevcut. Yine yapay zekâ kullanıcının beğenilerine göre müzikleri belirleyebiliyor.

Daha önce gelişmiş özellikler için aylık 10$ abonelik ücreti belirlenmişti ancak şu anda ücretsiz hale getirilmiş durumda. Parça bestelemeyi düşünenler ise ücretli AiMi Studio yazılımını tercih edebilirler.

Aimi Aimi Aimi Aimi Aimi Müzik ve Ses Ücretsiz

Aimi Aimi Aimi Aimi Music Ücretsiz 33,7 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim