Anlık Bildirim

AirPods Pro 2 sonbaharda tanıtılabilir

Kaynaklar AirPods Pro 2 tam kablosuz kulaklık modelinin gelecek yıl sonlarında piyasada olmasını bekliyor. Yapılan iyileştirmelerle AirPods serisinin en iyisi olma gibi bir fırsatı da var. 

AirPods Pro 2 Tam Boyutta Gör

Apple’ın gürültü engelleme özelliğiyle dikkat çeken AirPods Pro tam kablosuz kulaklığı üçüncü yılına girmek üzere. Bu süreçte AirPods serisini yenileyen ve bir de kulak üstü kulaklık piyasaya süren firma Pro serisine de bir güncelleme yapacak. 

AirPods Pro 2 ne zaman geliyor?

Apple’a yakın kaynaklar AirPods Pro 2 modelinin sonbahar aylarında yani iPhone 14 tanıtımı ile Eylül ayında ya da yeni MacBook tanıtımı ile Ekim ayında tüketici karşısına çıkacağına inanıyor. Yeni modelin tasarımı ve donanımı önemli ölçüde değişecek. 

Apple’ın bu kez Beats modellerini örnek alarak çok kısa saplı bir tasarım benimseyeceği ifade ediliyor. Atanmış sensör sayesinde AirPods Pro 2 fitness takibi de yapabilecek. Böylece sağlık takibi ekosistemine yeni bir cihaz daha eklenmiş olacak. 

Bunun dışında AirPods Pro 2 modelinin daha verimli bir bağlantı yongası ve daha gelişmiş gürültü engelleme özelliğinin de olacağı tahmin ediliyor. Henüz AirPods Pro 2 için bir fiyat sızıntısı mevcut değil. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim