Almanya İçişleri Bakanlığı'nın yeni aldığı karara göre 25 Haziran tarihinden itibaren Avrupa Birliği dışındaki bütün ülkelerden gelen ziyaretçilerden iki doz aşı olanlar için seyahat yasağı kaldırılacak. Ancak bu karar sadece Avrupa İlaç Ajansı (EMA) tarafından onaylanan BioNTech, Moderna, AstraZeneca ve Johnson & Johnson aşılarından yaptıranları kapsayacak.
Karara göre yolcuların Almanya'ya girişlerden en az 14 gün önce yaptırdığına dair ilgili ülkenin sağlık alanındaki resmi otoritelerinden bir belgeyi ibraz etmeleri gerekli. Ancak virüsün tehlikeli varyantlarının görüldüğü ülkelerde kısıtlamalar devam edecek. Yani örneğin tehlikeli delta varyantının görüldüğü Hindistan'da yasaklar ne olursa olsun devam edecek şimdilik.
Almanya geçtiğimiz hafta, Covid-19 salgını nedeniyle "riskli" ilan ettiği ve haftalık 100 bin kişide görülen vaka sayısının 200’ün altında olan bölgelere 1 Temmuz’dan itibaren genel seyahat uyarısını kaldıracağını açıklamıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
Bence reklam değil. Bu tarz şekil şukul videoları yapan eleman işe ara verdi. Öyle takılı kaldı. Hayır bari arada sırasını değiştirin. Forumun bir gram bizi sevdiğini düşünmüyorum bazen. @gun Bey böyle mi olacaktık?
Xiami ne kadar para verdiyse artık. Uzun süre kaldı reklam diyen mesajlarımızı silmişler. Mesajlarımı sildim bunuda siz silin.
Yine mi piramit ( sürekli gördüğüm masonik sembolleri vurguluyorum, istatistikleri bilelim, yerlileriyle iş yapmayalım )
Benim oğlana alayım bi tane
O ışık efektleri sadece yanlarda değil üstte de olmalıydı. Böylece tabancayı kullanan, kafasını yana eğmek zorunda kalıp, fıtık olmaz.
hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü
GENEL İSTATİSTİKLER
8808 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
almanya, kovid ve Popüler Bilim