Anlık Bildirim

Messi’den sonra Alphonso Davies de NFT koleksiyonu çıkaracağı duyurdu

Futbolcuların NFT'lere ilgisi devam ediyor. Messi'nin ardından şimdi de sosyal medyayı aktif şekilde kullanan futbolcu Alphonso Davies, NFT çıkaracağını duyurdu.

Alphonso Davies, NFT çıkarıyor Tam Boyutta Gör

Bayern Münih takımında oynayan, Kanadalı sol bek Alphonso Davies, kısa bir süre içerisinde kendi NFT koleksiyonu yayınlayacağını açıkladı.

ABD’li illüstratör Jack Perkins tarafından hazırlanacak olan Alphonso Davies NFT’leri aynı gün içerisinde Binance NFT platformunda satışa sunulacak. Kanadalı sol bek Alphonso Davies konuyla alakalı şu ifadelere yer verdi:

“Kripto varlıkların yıllar içinde NFT’ler aracılığıyla oyunu değiştirdiğini ve hayranlarla gerçek bir etkileşim için başka bir fırsat sağladığını hissettiğim noktaya kadar nasıl büyüdüğünü görmek çılgıncaydı. Ben ve hayranlar birlikte yarattık. Son tasarım harika, gerçekten iyi bir zevkleri var ve seçtikleri kıyafet gerçekten giyeceğim bir şey.”

Bir TikTok kullanıcısı olan ve 3,9 milyon takipçisine komik videolar yayınlayan Davies, insanlarla bağlantı kurmak için teknolojiyi kullanmaktan hoşlandığını da ifade etti.

Özellikle NFT’ler bu tarz etkileşimler için inanılmaz bir fırsat sunuyor. Takım ve futbolcular ise bu fırsatı kaçırmıyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim