Anlık Bildirim

Amazon'da "Gülümseten Kasım Fırsatları" başladı

Amazon Türkiye'nin her yıl düzenlediği Gülümseten Kasım Fırsatları başladı. 1-30 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan alışveriş etkinliğiyle ilgili detaylar haberimizde.
Amazon'da 'Gülümseten Kasım Fırsatları' başladı Tam Boyutta Gör
Amazon Türkiye Gülümseten Kasım Fırsatları bugün başladı. Amazon'un her yıl düzenlediği ve yılın en büyük indirim dönemi olan Kasım Fırsatları'nda müşteriler, birçok indirimli ürün, kampanya ve avantajlı fiyatlardan faydalanabilecekler. Kampanya 30 gün boyunca devam edecek.

Amazon Türkiye Gülümseten Kasım Fırsatları: https://www.amazon.com.tr/blackfriday

Amazon Kasım İndirimleri ilk hafta Prime'a özel

Amazon'un 1-30 Kasım 2022 tarihleri boyunca devam edecek Kasım Fırsatları'nın ilk haftası Prime'a özel olacak. 1-7 Kasım tarihleri arasındaki indirimler sadece Amazon Prime üyelerine sunulacak. 8-30 Kasım tarihleri arasında ise tüm Amazon müşterileri bu indirimlerden yararlanabilecek.

Amazon'da 'Gülümseten Kasım Fırsatları' başladı Tam Boyutta Gör
Amazon Prime üyeliğinizi ayda 7,90 TL ücretle başlatarak Prime'a özel indirimli ürünleri daha önce satın alabilir, ayrıca hızlı ve ücretsiz kargo fırsatından da yararlanabilirsiniz.Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları etkinliğinde sadece indirimli ürünlerle kalmayıp, hediye çekleri dağıtacak ve sürpriz hediyeli çekilişler düzenleyecek.​​​​​

Aldığınız ürünün fiyatı düşerse aradaki fark iade

Amazon'un önceki kampanya dönemlerinden alıştığımız "fiyat düşerse aradaki fark iade" kampanyası Gülümseten Kasım Fırsatları'nda da karşımıza çıkıyor. 1-7 Kasım tarihlerinde satın aldığınız ürünün fiyatı 30 Kasım'a kadar düşerse, aradaki fark kadar hesabınıza Amazon bakiyesi eklenecek. Prime'a Özel Fırsat ibaresinin yer aldığı tüm ürünlerde bu kampanya geçerli olacak. 

Amazon Kasım Fırsatları indirimli ürünler

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18947 kez okundu.
31 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İndirim, kampanya ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim