Anlık Bildirim

Amazon ve AVAX arasında dev iş birliği

Amazon Web Services (AWS) platformuna entegre edilen Avalanche blok zinciri sayesinde kullanıcılar kolay bir şekilde nod kurarak alt ağlar işletebilecekler.     
Amazon Tam Boyutta Gör
TOGG yerli otomobil projesinin blok zinciri altyapısını oluşturan Avalanche platformu önemli bir iş birliğine daha imza atıyor. Amazon Web Services (AWS) hizmeti Avalanche üzerinden blok zinciri çözümleri sunacak.

Amazon ve AVAX iş birliği

Amazon tarafından yapılan açıklamaya göre Amazon Web Services (AWS) hizmetinde sunulacak olan blok zinciri çözümleri için AVAX kripto parasının temel aldığı Avalanche ağı seçildi.

İş birliği ile bireysel kullanıcıların Avalanche ağında nod oluşturması ve çalıştırması daha kolay hale getirilecek. Tek tuşla pazar yeri üzerinden nod kurma, merkeziyetsiz uygulamalar geliştirme gibi özellikler sunulacak.

Avalanche ayrıca alt ağ kurma imkânını buraya da taşıyacak. Böylece kullanıcılar katman 1 veya Katman 2 ağlar oluşturarak yönetebilecekler, kripto para çıkarabilecekler. 12 ay içerisinde 100 civarında alt ağın kurulacağı tahmin ediliyor.

Amazon diğer taraftan AWS Activate destek programına Ava Labs’ı da dahil ediyor. Avalanche üzerinde yeni faaliyete geçen girişimler veya erken aşamada olan girişimler program tarafından desteklenecek. Böylece ekosistemin büyümesine katkı sağlanacak. Bu haber ile birlikte AVAX fiyatı 15$ seviyelerine kadar yükseldi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim