Anlık Bildirim

Amazon CEO'sundan NFT ve Bitcoin açıklaması geldi

Amazon CEO’su Andy Jassy, ?CNBC’deki bir Squawkbox röportajında Bitcoin ve NFT'ler hakkında merak edilen soruları yanıtladı. NFT satışları yakında başlayabilir.

Amazon'dan NFT ve Bitcoin açıklaması Tam Boyutta Gör

Kripto paraların popüler hale gelmesi ile birlikte günümüzde Tesla başta olmak üzere birçok büyük şirket, platformlarına yeni ödeme sistemleri eklemeyi sürdürüyor. Dünyanın en büyük e-ticaret ve bulut bilişim şirketi Amazon’dan Bitcoin ve NFT’ler (Değiştirilemeyen Token) hakkında yeni açıklamalar geldi.

NFT satışları başlayabilir

Geçtiğimiz yıl Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’un görevi bırakmasından sonra şirketin CEO koltuğunu devralan Andy Jassy, CNBC ile yakın zamanda yapılan bir röportajda şirketin Covid-19 pandemisinde yaşadığı büyümeye dikkat çekti ve ''Perakende işimizde bir ödeme mekanizması olarak kriptoyu eklemeye muhtemelen yakın değiliz, ancak zamanla kriptonun büyüdüğünü göreceğimize inanıyorum'' sözlerini dile getirdi.

Röportajında bir kısmında, kendisine yöneltilen soru üzerine herhangi bir Bitcoin veya NFT yatırımı bulunmadığını söyleyen Jessy, NFT’lerin gelecekte büyümeye devam edeceğini ve şirketin yakında NFT satışlarına başlayabileceğini açıkladı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8799 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), NFT ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim