Anlık Bildirim

Amazon Prime Day indirimleri bu gece 12’de başlıyor

Bu sene 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Prime Day indirimleri bu gece başlıyor. Prime Day'de geçen sene hangi ürünler indirime girdi? Bu sene hangi ürünlerde indirim olacak? Yanıtı burada.

Amazon Prime Day indirimleri bu gece 12’de başlıyor Tam Boyutta Gör

Amazon’un merakla beklenen Prime Day indirimlerine sayılı saatler kaldı. İki gün sürecek Prime Day fırsatları bu gece 00.00’da başlıyor. 22 Haziran 23.59'a kadar yani 48 saat boyunca Prime Day indirimlerinden faydalanabilirsiniz.

Prime Day kampanya sayfası: https://www.amazon.com.tr/primeday 

Prime Day indirimleri, Amazon’un dünya genelinde aynı tarihte başlattığı ve Prime üyelerine özel en büyük indirim dönemidir. Bu sene 21-22 Haziran tarihlerinde düzenleniyor. Fırsatlardan yararlanmak için Prime üyesi olmak gerekiyor. Prime'ı 30 gün boyunca ücretsiz deneyebilir sonrasında ayda 7,90 TL’ye devam ettirebilirsiniz.

Prime üyeliği başlatmak için: http://www.amazon.com.tr/primeuyeligi

Geçen sene Prime Day indirimleri 13-14 Ekim tarihlerinde düzenlenmiş ve büyük indirimlere sahne olmuştu. Örneğin AirPods Pro 1489 TL’ye satıldı. MSI RTX 2060 Super ekran kartı 3415 TL’ye satılmıştı. Oppo marka telefonlarda ciddi indirim oldu. Sony ve Sennheiser kulaklıklar indirime girdi. Gaming ürünler, kablolar, televizyonlar ve PC parçalarında avantajlı fiyatlar yakalandı.

PS5 5999 TL'ye satılacak

Amazon’un şu ana kadar açıkladığı indirimlere göre PlayStation 5 Dijital Sürümü 5.999 TL’ye, diskli versiyonu 7499 TL’ye satılacak. HP, Lenovo, MSI bilgisayarlarda indirimler olacak. Gaming ürünlerde sıcak fırsat olacak. Teknolojik ürünlerin yanı sıra giyim, beyaz eşya, elektronik alet, süpermarket, kitap, mutfak, spor ve bakım ürünlerinde ciddi indirimler yapılacak.

Fırsatlara 21 Haziran 00.00’dan itibaren ulaşabilirsiniz.

Prime Day indirimleri için: https://www.amazon.com.tr/primeday

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22420 kez okundu.
90 kişi, toplam 101 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İndirim, amazon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim