Anlık Bildirim

Amazon Prime Gaming'te (Twitch Prime) hangi oyunlar ücretsiz? Avantajları neler?

Amazon Prime sadece 7,90 TL'lik bir fiyatla ülkemize geldi. Prime'ın dikkat çeken bir diğer avantajı da Prime Gaming (Twitch Prime) üyeliği. İşte Prime Gaming'in sunduğu avantajlar

Amazon Prime Gaming'te (Twitch Prime) hangi oyunlar ücretsiz? Avantajları neler? Tam Boyutta Gör

Amazon Prime uzun bir bekleyişin ardından nihayet Türkiye'ye resmi girişini gerçekleştirdi. Sadece 7,90 TL gibi komik diyebileceğimiz bir ücrete gelen Prime aboneliği birçok avantajı içerisinde barındırıyor. Bunlardan birisi de Prime Gaming, ya da eski adıyla Twitch Prime

Prime Gaming'in üç temel avantajı:

  • Her ay en az 5 ücretsiz PC oyunu: Prime Gaming üyeleri her ay en az 5 farklı oyuna ücretsiz sahip olabiliyor. Örneğin bu ayın oyunlarını buradan görebilirsiniz. Prime Gaming'te dağıtılan oyunlar genellikle eski veya bağımsız yapımlar, dolayısıyla bir Epic Store/PS Plus kalitesi beklemek yanlış olur. Ancak yine de 7,90 TL'lik Prime aboneliğine ek olarak hiç de fena değil.
  • Ücretsiz Twitch.tv kanal aboneliği: Prime Gaming'in en büyük avantajlarından birisi de Twitch'te ücretsiz abonelik sunması. Her ay istediğiniz bir kanala Prime üyeliğinizi kullanarak abone olabiliyorsunuz. Türkiye'de normal abonelik ücretleri 39 TL olduğu için abone olmak zordu. Prime abonelikleri bu anlamda Türk yayıncılarının abone sayılarını da epey bir katlayacak gibi.
  • Popüler oyunlarda ücretsiz içerikler: Prime Gaming ayrıca League of Legends, GTA V, Teamfight Tactics gibi popüler yapımlarda her ay ücretsiz oyun içi içerikleri (loot) sunuyor. Ücretsiz loot detaylarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Prime Gaming'te şu anda Metal Slug 3, King of Fighters 97-98-2002, SNK 40th Anniversary Collection, Q.U.B.E. 2, Autonauts, Impulsion gibi oyunlar ücretsiz dağıtılıyor. Listenin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Twitch.tv hesabınıza Prime üyeliğinizi bağlamak için Ayarlar->Prime Gaming kısmına gitmeniz yeterli.

Amazon Prime Gaming'te (Twitch Prime) hangi oyunlar ücretsiz? Avantajları neler? Tam Boyutta Gör

Amazon Prime Gaming'te (Twitch Prime) hangi oyunlar ücretsiz? Avantajları neler? Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim