Anlık Bildirim

Amazon Prime Video'nun kullanıcı arayüzü nihayet değişiyor

Amazon'un video akış platformu Amazon Prime Video'nun kullanıcı arayüzü nihayet değişiyor. Uzun zamandır eleştirilen platform daha basit ve kullanışlı bir hale geliyor.

Amazon Prime Video'nun kullanıcı arayüzü nihayet değişiyor Tam Boyutta Gör

Video akış platformları şu anda hayatımızın bir hayli içerisinde ve özellikle pandemi ile birlikte birçoğumuz için vazgeçilmez konuma geldi. Geçtiğimiz saatlerde de önemli video akış platformlarından birisi olan Prime Video için güzel bir haber geldi.

Prime Video Tasarımı Değişiyor

Amazon Prime Video, aslında Prime aboneliği sebebiyle büyük bir abone sayısına sahip ancak ne yazık ki kullanım oranı özellikle ülkemizde çok yüksek değil. Bunun başlıca sebeplerinden biri de gerçekten kullanışsız olan arayüz. Ülkemizde ise farklı bir sebep var ancak o da yakın zamanda çözülecek gibi durmuyor. Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre ise kullanıcı arayüzü için Amazon, değişikliğe gidiyor.

Bu hafta yenilenmesi beklenen Prime Video kullanıcı arayüzü; modern bir görünüm, modern bir hissiyat, dinamik görseller, iyileştirilmiş arama ve daha fazlasına kavuşacak. Elbette yurt dışındaki yenilikler daha net bir şekilde hissedilir olacaktır ancak ne yazık ki Prime Video'nun ülkemizde çok aktif olmaması sebebiyle biz yalnızca yeni nesil bir görünüm ve kaliteli bir arama ile yetinebiliriz. Ancak bu durumda önümüzdeki yıllarda değişecek gibi duruyor.

Amazon Prime Video'nun kullanıcı arayüzü nihayet değişiyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3806 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, amazon prime video ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim