Anlık Bildirim

Amazon Prime Video reklamlı oldu: İşte yeni fiyatı

Amazon'un Prime Video servisinde reklamlı abonelik dönemi başladı. Reklamları kaldırmak için aboneliğe ek olarak ayda 3 dolar ödemeniz gerekecek. İşte detaylar...
Amazon Prime Video reklamlı oldu! İşte yeni fiyatı Tam Boyutta Gör
Günümüzde çok sayıda içerik platformu, hem abone hem de platform gelirlerini artırmak amacıyla yeni abonelik planları sunuyor. Bunlar arasından Amazon Prime Video ise, bir süredir reklamlı abonelik planı ile gündemde. Öyle ki daha önce kullanıcıları bilgilendiren platform, ek ücret ödenmediği sürece reklam göstermeye başlayacağını duyurmuştu. Peki Amazon Prime Video reklamlı abonelik fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar…

Prime Video'da reklamsız abonelik ne kadar?

Bildiğiniz gibi bu yılın başlarında Amazon, Prime Video servisi özelinde reklam göstermeyi planladığını duyurmuş ve değişikliğin 29 Ocak'ta aktif hale geleceği belirmişti. Yeni abonelik planı ise geçtiğimiz saatlerde ABD özelinde kullanıma sunuldu. Bugünden itibaren reklamsız bir deneyim için Amazon Prime Video abonelerinin ayda 3 dolarlık ekstra bir ücret ödemesi gerekecek.

Kaçıranlar için ülkemiz de dahil Amazon Prime aboneliği yoluyla Prime Video hizmetine ulaşılabiliyor. Bu aboneliğin ABD'deki fiyatı ise 14,99 dolar. Ayrıca kullanıcılar aylık 8,99 dolar ödeyerek Prime Video aboneliği de satın alabiliyor. Bu süreçte ise, tüm Amazon Prime aboneleri reklamlı Prime Video abonesi hâline gelecek. 

  • Prime Video Reklamlı: 14,99 dolar
  • Prime Video Reklamsız: 17,98 dolar

Reklamlı Prime Video aboneliğinin Türkiye'de sunulup sunulmayacağı henüz açıklanmış değil. Ancak Prime aboneliğinin ülkemizde 39 TL (1,50 dolar) karşılığında sunulduğunu düşünürsek, pek de mümkün görünmüyor. Niketim Netlix'in reklamlı abonelik planı da daha önce ülkemizi pas geçmişti. Dolayısıyla benzer bir karara imza atılabilir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17057 kez okundu.
34 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, amazon prime video ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim