Anlık Bildirim

Amazon'un ilginç bilim kurgu filmi Bliss'ten ilk fragman

Gerçek dünya ve simülasyonların birbirine girdiği Bliss filmi önümüzdeki ay Amazon Prime Video'da seyircilerle buluşacak.

Amazon'un ilginç bilim kurgu filmi Bliss'ten ilk fragman Tam Boyutta Gör

Orijinal içerik kütüphanesini hızla genişletmeye devam eden Prime Video, önümüzdeki ay ilginç bir bilim kurgu filmiyle karşımıza çıkacak. Owen Wilson ve Selma Hayek'in başrolünde yer aldığı Bliss filmi ilk fragmanıyla izleyenleri etkilemeyi başardı.

Bliss, gerçek dünya ve simülasyonun birbirine karıştığı akıl büken türden diyebileceğimiz ilginç bir film olarak dikkat çekiyor. Henüz yeni boşanmış, hayatından ve işinden memnun olmayan Greg isimli bir adam (Owen Wilson), yaşadıkları dünyanın bir simülasyon olduğunu iddia eden evsiz gizemli bir kadınla (Selma Hayek) tanışınca hayatı bir anda değişiyor. İkilinin kendilerini bulduğu yeni 'mutlu' dünyaları Greg'in eski 'çirkin' dünyasına sızmaya başlayınca fragmanda da görebileceğiniz gibi işler karışıyor.

Bliss filminin yönetmenliğini Another Earth (2011) ve I Origins (2014) filmlerinden tanıdığımız Mike Cahill üstleniyor. Cahill ayrıca filmin senaryosunu da kaleme almış.  

Amazon tarafından yapılan açıklamaya göre Bliss 5 Şubat 2021 tarihinde yayınlanacak. Filmi izlemek için Prime üyeliğinizin olması yeterli. Prime'ın aylık ücreti ülkemizde 7.90 TL.

Amazon'un ilginç bilim kurgu filmi Bliss'ten ilk fragman Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim