Anlık Bildirim

Amiral gemisi Realme GT5 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı: İşte görüntüleri

Realme markası yakında yeni bir üst sınıf akıllı telefon piyasaya sürecek. Realme GT 5 Pro adı altında çıkış yapacak cihazın tasarımını gözler önüne seren görüntüler yayınlandı.

Amiral gemisi Realme GT5 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme yakında yeni bir amiral gemisi akıllı telefonla karşımıza çıkacak. Çinli marka geçtiğimiz günlerde Realme GT 5 Pro isimli cihazın Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine sahip olacağını doğrulamıştı. Şimdi ise yeni modelin görüntüleri TENAA veritabanında ortaya çıktı.

Akıllı telefonun Çin'de önemli bir sertifika alması, çok yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Yayınlanan görsellere baktığımızda cihazın kavisli kenarlara sahip bir ekran taşıdığını görüyoruz. Arka panelinde yuvarlak kamera ünitesi ve hemen altında Realme amblemi var.

Amiral gemisi Realme GT5 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme GT 5 Pro hakkında bilinenler

Realme GT 5 Pro'nun 1.5K çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızı sunan 6.78 inç OLED ekranla geleceği bildiriliyor. Akıllı telefondaki Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine 16 GB'a kadar LPDDR5x RAM ve 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama alanı eşlik edecek. Cihaz kutudan Android 14 tabanlı Realme UI 5 ile çıkacak.

Aktarılan bilgiler amiral gemisinin 100W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteğine sahip 5.400 mAh pil içereceği yönünde. Arka tarafında 50 + 50 + 8 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan üçlü kamera sistemi görev yapacak. Ön yüzünde ise 32 megapiksellik bir selfie kamerası göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim