Anlık Bildirim

Amiral gemisi Realme Race için geri sayım başladı

Realme üst sınıf Snapdragon 888 işlemci ile güçlendirilmiş yeni amiral gemisi telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Realme Race olarak anılan cihazın ne zaman resmiyet kazanacağı belli oldu.

Amiral gemisi Realme Race için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör

Realme'nin yeni bir amiral gemisi akıllı telefon çıkarmaya hazırladığını zaten biliyoruz. Artık cihazın ne zaman tanıtılacağı konusunda da bilgi sahibiyiz.

Şirketin pazarlama direktörü Song Qi Aric akıllı telefonun Çin Yeni Yılı'ndan (12 Şubat) sonra piyasaya sürüleceğini açıkladı. Yani bu ayın ikinci yarısında resmiyet kazanacak.

Realme'nin yeni amiral gemisi "Race" kod adına sahip. Akıllı telefon Qualcomm'un üst sınıf Snapdragon 888 işlemcisi ile güçlendirilecek.

Amiral gemisi Realme Race için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör

160 Hz ekran taşıyacak

Mevcut bilgilere göre cihazda 2K çözünürlük ve 160 Hz gibi rekor bir tazeleme oranı sunan AMOLED ekran yer alacak. Ayrıca 64 + 13 + 13 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan üçlü arka kamera sistemiyle gelecek.

Realme Race'in 125W UltraDart hızlı şarj teknolojisini destekleyen 5.000 mAh pille donatılacağı söyleniyor. Ne yazık ki şu an için amiral gemisi telefonun fiyat etiketi konusunda herhangi bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim