Anlık Bildirim

Android 10 güncellemesi, Sony Xperia modellerinde sorun yaşatıyor

Geçtiğimiz Aralık ayında Android 10 güncellemesi almaya başlayan Sony Xperia modellerinde problemler ortaya çıkmaya başladı. Kullanıcılar güncelleme ile gelen sorunlardan şikayetçi.

Android 10 güncellemesi, Sony Xperia modellerinde sorun yaşatıyor Tam Boyutta Gör

Amiral gemisi akıllı telefonlar Sony Xperia XZ3 ve Xperia XZ2 kullanıcıları, Ocak ayı başında Android 10 işletim sisteminin en son sürümüne yönelik bir güncelleme almıştı. Ancak bu güncelleme uzun zamandır beklenen yeniliklerle birlikte, sorunları da beraberinde getirdi.

Android 10 güncellemesi hatalarla geldi

Birçok Sony Xperia kullanıcısı, Reddit ve diğer sosyal platformlarda cihazlarına gelen Android 10 güncellemesinden şikayetçi olduklarını belirten paylaşımlar yaptılar. En yaygın şikayetlerden biri, gelen güncelleme ile birlikte telefonun parmak iziyle açılma işleminin yavaşlaması. Ayrıca bazı Xperia XZ3 kullanıcıları da, önbelleği temizlemelerine rağmen her dakika çalan alarmdan dert yanıyorlar.

Android 10 güncellemesi, Sony Xperia modellerinde sorun yaşatıyor Tam Boyutta Gör

Kullanıcıların başka bir kısmı akıllı telefonların donması ve ani bir şekilde yeniden başlatılmasından şikayet ederken, diğerleri pilin şarjının çok hızlı bittiğinden ve ekranın kendiliğinden açılmasından şikayetçi. Varsayılan SMS uygulamasının durduk yere değişmesi ve birden fazla uygulamanın açılamaması ise diğer can sıkıcı sonunlar olarak gösteriliyor. Tüm bu problemlerin Aralık ayında Android 10 güncellemesi alan Xperia 1 ve Xperia 5 modellerinde de olduğu gelen bilgiler arasında. Sony ise henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim