Anlık Bildirim

Android 11'in yeni özellikleri arasında kablosuz şarj uyarısı da olacak

Google'ın geliştirdiği mobil işletim sistemi Android'in en yeni sürümü yakında tanıtılacak. Gelen haberlere göre Android 11, kablosuz şarj uyarısı ile birlikte geliyor.

Android 11'in yeni özellikleri arasında kablosuz şarj uyarısı da olacak Tam Boyutta Gör

Google, mobil işletim sisteminin bir sonraki sürümü olan Android 11 üzerindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Google I/O etkinliğinde tanıtılması planlanan ancak bu etkinliğin Koronavirüs endişeleri nedeniyle iptal edilmesinin ardından, Android 11'in ne zaman tanıtılacağı henüz belli değil. Ancak işletim sisteminin yeni özellikleriyle ilgili bilgiler de sızmaya devam ediyor.

Cihaz şarj standına oturmadığında uyaracak

Gelen haberlere göre Android 11 çalıştıran bir akıllı telefon, kablosuz şarj standına yanlış bir şekilde yerleştirildiğinde, kullanıcı bilgilendirilecek. Ekranın alt kısmındaki kırmızı mesajda, akıllı telefonun kablosuz şarj standına doğru bir şekilde oturmadığına dikkat çeken bir uyarı mesajı belirecek.

Android 11'in yeni özellikleri arasında kablosuz şarj uyarısı da olacak Tam Boyutta Gör

Bu uyarı özelliği, küçük gibi görünse de kullanıcılar açısından oldukça olumlu diyebiliriz. Zira cihazı kablosuz şarj standına yanlış bir şekilde koyma ihtimali de mevcut. Android 11'in bu durumu nasıl algıladığı konusunda ise bir bilgi henüz paylaşılmadı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim