Anlık Bildirim

Android 14 ne zaman yayınlanacak? Takvim açıklandı

Arama devi Google yeni nesil mobil işletim sisteminin ilk geliştirici önizleme sürümü ile birlikte Android 14'ün çıkış tarihini gösteren ayrıntılı bir zaman çizelgesi de yayınladı.
Android 14 ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılı zaman çizelgesi Tam Boyutta Gör
Google, 8 Şubat'ta Android 14'ün ilk geliştirici önizleme sürümünü yayınlamakla kalmadı, aynı zamanda yeni nesil mobil işletim sistemi için ayrıntılı bir geliştirme takvimi de paylaştı. Zaman çizelgesi geçen yılki programla benzerlik taşıdığı için pek de sürpriz sayılmaz.

İlk olarak Şubat ila Mart aylarında geliştirici önizleme sürümleri kullanıma sunulacak. Bunlar, geliştiricilerin uygulamalarını yeni işletim sistemi için optimize etmesine olanak sağlıyor. En kararsız test yapıları olarak tanımlayabiliriz.

Android 14 ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılı zaman çizelgesi Tam Boyutta Gör

Final sürümü yazın gelecek

Nisan ayından (veya Mart ortasından) itibaren sıra Android 14'ü test etmek ve geliştiricilere olası hatalar hakkında geri bildirimde bulunmak isteyenler için tasarlanan beta sürümlere gelecek. Beta test dönemi en az Temmuz ayına kadar devam edecek.

Son etapta Android 14'ün kararlı sürümü yayınlanacak. Zaman çizelgesine bakılırsa işletim sisteminin final sürümü Ağustos ayında kullanıma sunulacak. Normalde sistemin kararlı sürümleri sonbaharda çıkardı ancak Android 13, Ağustos ortasında yayınlandı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim