Anlık Bildirim

Android cihazlardaki fotoğraf seçiciye yeni bir seçenek geliyor: Bulut medya uygulaması

Android cihazlardaki fotoğraf seçiciye yeni bir seçenek geliyor. Bulut medya uygulaması seçeneği sayesinde Google Fotoğraflar gibi bulut uygulamalarından doğrudan fotoğraf seçebileceksiniz.
Android cihazlardaki fotoğraf seçiciye yeni bir seçenek geliyor Tam Boyutta Gör
Çok sayıda fotoğraf ve videoyu yerel olarak depolayanlar olsa da birçok kullanıcı Google Fotoğraflar gibi bulut depolama çözümlerinden de yararlanıyor. Görünüşe göre teknoloji devlerinden Google, bu yüzden bazı güncellemeler yapmaya hazırlanıyor.

Google Fotoğraflar'dan içeri aktarma işlemi kolaylaşıyor

Android 14 ile birlikte gelen yeni bir değişiklik sayesinde sistemin fotoğraf seçicisi, bulut depolama uygulamalarıyla entegre bir hâle geldi. Bu yeni özellik sayesinde ise Google Fotoğraflar kitaplığınızdan Android uygulamalarına resim aktarmak yakında daha kolay olabilir.

Android cihazlardaki fotoğraf seçiciye yeni bir seçenek geliyor Tam Boyutta Gör
Bulut medya sağlayıcıları, Android'in Fotoğraf Seçici'sinde şimdiye kadar otomatik olarak görünmüyordu. Ancak bu yeni seçenek sayesinde kullanıcılar cihazlarındaki herhangi bir uygulamaya fotoğraf aktarmak istedikleri zaman, Google Fotoğraflar gibi bulut uygulamalarına doğrudan erişebilecek.

Son olarak henüz test aşamasında olan bu özelliğin kullanıma sunulması ile birlikte Ayarlar sekmesinin altında yeni bir Bulut medya uygulaması sayfası çıkacak ve kullanıcılar buradan gerekli ayarları yapabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim