Anlık Bildirim

Anker 547 adaptör 120W enerji sağlayabiliyor

Anker 547 hızlı şarj adaptörü en düşükten en yükseğe kadar her türlü hızlı şarj gerektiren akıllı cihazlarınız için farklı enerji çıkışları sunuyor. Anker 547 özellikleri ve fiyatı haberimizde. 

Anker 547 Tam Boyutta Gör

Hızlı şarj teknolojilerinin de devreye girmesiyle artık evimizde birden fazla aygıtın yüksek enerji değerleri ile şarj edilmesi gerekiyor. Teknoloji firmaları kutudan adaptörleri çıkardığı için yavaş yavaş üçüncü taraf aksesuarlar öne çıkmaya başladı. 

Anker 547 özellikleri ve fiyatı

Anker tarafından geliştirilen Anker 547 adındaki hızlı şarj adaptörü toplamda 120W enerji sağlayabiliyor. 4 adet USB Tip-C portu 20W, 60W ve 100W şeklinde birbirinden ayrılıyor. Bununla birlikte her port her zaman aynı enerjiyi sağlamıyor. 

Anker 547 birden fazla cihazı olanlar için biraz kafa karıştırabiliyor. Her portun sağladığı enerji çıkışı farklı olduğu için kullanıcıların kılavuzdan bunu öğrenmesi gerekiyor. Birden fazla cihaz şarj edilecekse portların çıkışı yine değişiyor. Sadece en sağdaki 20W çıkışlar aynı kalıyor. 

İkili ve üçlü cihaz şarj ederken adaptör en fazla 110W seviyesine çıkabiliyor. Sadece ikili şarjda tek bir kombinasyon ve dörtlü şarjda 120W elde ediliyor. Anker 547 şarj adaptörü 120$ fiyat etiketine sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim