Anlık Bildirim

Anthony Hopkins’in yeni filmi NFT olarak ilk gösterimini yapacak

2 Oscar ödüllü ünlü oyuncu Anthony Hopkins’in başrolünde olduğu “Zero Contact” isimli filmin prömiyerinin yeni bir NFT platformu olan Vuele’de yapacağı açıklandı.

Bu sene The Father filmiyle ikinci Oscar ödülünü alan 83 yaşındaki ünlü aktör Anthony Hopkins’in yeni filmi Zero Contact (Sıfır Temas), ilk gösterimini Vuele isimli yeni bir küresel NFT dağıtım ve gösterim platformunda yapacak.
 

Kullanıcılar filmleri izleyip satabilecekler

Vuele, yakın zamanda piyasaya sürülen tüketici merkezli bir NFT platformu. Burada kullanıcılar özel ve sınırlı sayıdaki filmlere sahip olabilecekler. Ayrıca kullanıcılar, bu platformdaki filmleri izleyebilecek, toplayabilecek ya da satabilecek. Zero Contact filmi de bu platformun ilk uzun metraj filmi olacak. Ek olarak, filmin yönetmeni korsancılıkla savaşmak için böyle bir yol izlediklerini ifade etti.

Anthony Hopkins’in yeni filmi NFT olarak ilk gösterimini yapacak Tam Boyutta Gör

 

Filmin yönetmen koltuğunda Rick Dugdale oturuyor. Yapımın başrollerinde ise Anthony Hopkins, Aleks Paunovic Tuva Novotny gibi isimler yer alıyor. Film, pandemi dolayısıyla 17 farklı bölgede Zoom üzerinden sanal olarak çekildi. Konusuna gelecek olursak; dünyanın farklı bölgelerinden 5 farklı karakter bir araya gelerek, Finley Hart (Anthony Hopkins) isimli teknoloji dehasının dünyanın sonunu getirebilecek gizli icadını yok etmeye çalışıyor.

 

Non-fungible tokenler film endüstrisine küçük çaplı girişler yapmaya başlamıştı; ancak bu filmler düşük bütçeli az bilinen filmlerden öteye gidemiyordu. Zero Contact filmi de Anthony Hopkins’in etkisiyle önemli bir etki yaratabilir.

Kaynakça https://www.thewrap.com/anthony-hopkins-zero-contact-premiere-nft-vuele/ https://u.today/anthony-hopkins-movie-to-premiere-as-nft Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim