Anlık Bildirim

Apex Legends gelecek ay Steam mağazasında

Çapraz platform desteği sunarak daha fazla oyuncu çekmeyi amaçlayan Apex Legends oyunu gelecek ay Steam mağazasında yerini alıyor. Yeni sezon da aynı anda başlayacak.

Apex Legends gelecek ay Steam mağazasında Tam Boyutta Gör

EA ve Respawn Entertainment tarafından geçtiğimiz yıl indirmeye sunulan Apex Legends 70 milyonu geçen oyuncu sayısıyla en önemli hayatta kalma oyunlarından birisi durumunda. Firma ilgiyi arttırmak adına yıl bitmeden daha fazla platformda yer almayı planlıyor.

Apex Legends ve Steam iş birliği

Electronic Arts geçtiğimiz aylarda çapraz platform desteğini duyurmuştu. Hali hazırda Xbox One X, PS4 ve Windows 10 için oynanabilir durumda olan Apex Legends yıl sonuna kadar Steam ve Nintendo Switch platformlarına da gelecekti. İlk adım atıldı.

4 Kasım itibariyle Apex Legends oyunu Steam platformunda yerini alıyor. Aynı gün itibariyle de Sezon 7 hayata geçecek. Oyun yine EA hesabını zorunlu kılıyor ancak Origin ve Steam arasında oyun kayıtları transfer edilebiliyor. Steam iş birliği için oyunda bazı hediyelerin de verileceği ifade ediliyor.

Nintendo Switch sahiplerinin ise gelecek yıla kadar beklemesi gerekiyor. Normalde yıl sonuna kadar süre verilmişti ancak ekip her şeyin mükemmel olmasını istediği için çalışmalarını devam ettiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim