Anlık Bildirim

Apple'dan Android kullanıcıları için AirTag arama uygulaması: Tracker Detect

Apple, Android kullanıcılarının yakınlarda AirTag veya diğer takip cihazlarının olup olmadığını öğrenmelerini sağlayan Tracker Detect isimli bir uygulama yayınladı.

Apple, Android kullanıcıları için AirTag algılama uygulaması yayı Tam Boyutta Gör

Apple, Tracker Detect adlı yeni bir Android uygulaması kullanıma sundu. Google Play mağazasında yayınlanan uygulama, Android akıllı telefon sahiplerinin yakınlarda AirTag veya diğer Bul uyumlu takip cihazlarının olup olmadığını öğrenmelerini sağlıyor.

Tracker Detect'in açıklamasında "Birinin konumunuzu izlemek için AirTag veya başka bir cihaz kullandığını düşünüyorsanız, bulmak için tarama yapabilirsiniz" şeklinde bir ifade yer alıyor. Uygulamanın ayrıca bazı kablosuz kulaklık modellerini de algılayabildiğini belirtelim.

Apple, Android kullanıcıları için AirTag algılama uygulaması yayı Tam Boyutta Gör

Hırsızlık gibi kötü amaçlar için kullanılıyor

Tracker Detect, en az 10 dakika boyunca yakınlarınızda AirTag veya uyumlu bir takip cihazı olduğunu tespit ederse, uygulamayı kullanarak cihazın ses çalmasını sağlayabiliyorsunuz. Böylelikle nerede olduğunu kolayca bulmanız mümkün oluyor.

Apple, Android kullanıcıları için AirTag algılama uygulaması yayı Tam Boyutta Gör

Takip cihazları son zamanlarda kötü amaçlar için kullanılmaya başlandı. Kanada'da otomobillerin tamponuna veya çamurluğuna AirTag gizleyen hırsızların bu yöntemle araba çaldıkları ortaya çıkmıştı. Tracker Detect uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.

Takip Edici Saptama Takip Edici Saptama Takip Edici Saptama Takip Edici Saptama Apple Araçlar Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim