Anlık Bildirim

Apple, artırılmış gerçeklik kontakt lenslerini piyasaya sürecek

Güvenilir analistlerden Ming-Chi Kuo'nun yeni raporuna göre, teknoloji üreticisi Apple, 2030'lu yıllarda artırılmış gerçeklik kontakt lensleri satışa sunabilir.

Apple, artırılmış gerçeklik kontakt lenslerini piyasaya sürecek Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, Apple'ın ilk artırılmış gerçeklik (AR) gözlüklerinin yakında piyasaya çıkacağına dair söylentileri yayılmaya başlamıştı. Ancak ortaya çıktığı üzere, şirketin bizi şaşırtmak istediği bu alandaki tek yenilik bu değil.

iPhone ile entegre çalışacak

Popüler analist Ming Chi Kuo, teknoloji şirketinin 2030 ila 2040'ta AR teknolojisi desteğine sahip ilk kontakt lensleri sunmayı planladığını söyledi. Sızan bilgilere göre kontakt lens bütün hesaplamalar iPhone'da yapacak, cihazın kendi bilgi işlem birimi ve depolama alanı olmayacak. Bu nedenle, Apple Watch gibi Apple'ın kontakt lensleri de şirketin akıllı telefonuyla entegre bir şekilde çalışacak.

Apple, artırılmış gerçeklik kontakt lenslerini piyasaya sürecek Tam Boyutta Gör

Apple'ın kontakt lensleri, gözlük veya kulaklık takmaya gerek kalmadan hafif bir artırılmış gerçeklik deneyimi sağlayabilir. Örneğin bir alışveriş merkezinde yürüyen kişi, her mağazanın çalışma saatlerini kolaylıkla görebilecek. Aynı tahminin bir parçası olarak Kuo, Apple'In ilk AR / VR başlıklarını 2022'de piyasaya süreceğini ve AR destekli akıllı gözlüklerin 2025'te satışa çıkacağını söyledi. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim