Anlık Bildirim

Apple, iCloud fiyatlarına yüzde 100 zam yaptı: İşte yeni iCloud fiyatı

Hızlı bir şekilde yükselen döviz kurlarının ardından Türkiye’deki teknoloji firmalarının hizmetlerine zam yapması bekleniyor. Bu bağlamda Apple, iCloud fiyatlarına yüzde 100 zam uyguladı.
Apple, iCloud fiyatlarına yüzde 100 zam yaptı: İşte iCloud fiyatı Tam Boyutta Gör
Son aylarda hızla yükselen döviz kurlarının etkisiyle Türkiye piyasasında bulunan çoğu elektronik ürüne ve abonelik tabanlı servislere zam gelmesi bekleniyor. Bunun ilk kıvılcımlarını bir süredir görmeye başlamıştık ve şimdi sırada Apple var. Firma, kısa bir süre önce iCloud fiyatlarına ciddi bir zam yaptı. İşte yeni Apple iCloud fiyatı:

iCloud, fotoğraflarınız ve dosyalarınızı buluta yedekleyen bir servis. Hizmet sayesinde dilediğiniz aygıtınızdan dosyalarına erişebilmeniz mümkün oluyor. Çoğu Apple kullanıcı tarafından kullanılan ve Türkiye’de de popüler olan iCoud abonelik fiyatı ise yüzde 100 oranında zamlandı. Ülkemizdeki yeni iCoud fiyatları ise şu şekilde oldu:

Apple iCloud abonelik fiyatları 💲

iCoud kapasitesi Eski fiyatı Yeni fiyat
5 GB Ücretsiz Ücretsiz
50 GB 6,49 TL 12,99 TL
200 GB 19,99 TL 39,99 TL
2 TB 64, 99 TL 129,99 TL

Apple'ın iCloud zamlarından sonrası açıkçası gözler şimdiden diğer Apple ürünlerine çevrilmiş durumda. Firma zaten bir süre önce iPhone dahil neredeyse tüm ürünlerine Türkiye'de zam yapmıştı. Apple son olarak 8 Haziran tarihinde iPhone fiyatlarına zam uygulamıştı. O tarihteki dolar kuru 23,30 TL dolaylarındaydı. Şimdi ise bu içeriğin hazırlandığı sırada dolar kuru 26,04 TL. Dolayısıyla ilerleyen dönemlerde Apple'ın bir zam daha yapması beklenebili.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6769 kez okundu.
40 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
zam, Apple ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim