Anlık Bildirim

Apple'ın artırılmış gerçeklik başlığı micro OLED ekran ve M1 işlemciyle gelebilir

Güney Kore basınında Apple'ın artırılmış gerçeklik (AR) başlığı ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bu yıl piyasaya sürülmesi beklenen cihazın micro OLED ekran ve M1 işlemci içereceği bildiriliyor.

Apple'ın AR başlığı micro OLED ekran ve M1 işlemciyle gelebilir Tam Boyutta Gör

Apple'ın ilk artırılmış gerçeklik (AR) başlığını piyasaya sürmeye hazırlandığını zaten biliyoruz. Şirketin bu cihaz için realityOS isimli bir işletim sistemi geliştirdiği de zaten daha önce ortaya çıkmıştı. Güney Kore basınında konuyla ilgili yeni detaylar yer aldı.

Aktarılan bilgilere göre artırılmış gerçeklik başlığı micro OLED ekran ve Apple Silicon M1 işlemciye sahip olacak. Apple analisti Ming-Chi Kuo da önceki açıklamlarının birinde, cihazın Mac ile aynı seviyede bilgi işlem gücüne sahip olacağını söylemişti.

Apple'ın AR başlığı micro OLED ekran ve M1 işlemciyle gelebilir

Bu yıl duyurulabilir

Tedarik zincirine yakın kaynaklar şirketin AR başlığı için mühendislik doğrulama testlerini tamamladığını söylüyor. Şu anda kesin çıkış tarihi belli değil ancak raporlar 2022'nin dördüncü çeyreğinde resmiyet kazanabileceği yönünde. Bu arada ezeli rakip Samsung'un da benzer bir artırılmış gerçeklik başlığı üzerinde çalıştığını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim