Anlık Bildirim

Apple'ın iPhone 12 için çıkaracağı MagSafe özellikli powerbank, ters şarjı destekleyebilir

Apple'ın iPhone 12 için MagSafe kablosuz şarj protokolünü kullanan bir powerbank geliştirdiği söyleniyordu. Cihazın ters şarj özellikli premium versiyonunun da olacağı bildiriliyor.

Apple'ın iPhone 12 için çıkaracağı MagSafe özellikli powerbank, ters şarjı destekleyebilir Tam Boyutta Gör

Apple'ın iPhone 12 serisi için MagSafe teknolojisini temel alan bir powerbank çıkarmaya hazırlandığını daha önce duymuştuk. Teknoloji analisti Jon Prosser, Genius Bar podcast yayınının bir bölümünde bu söylentileri alevlendirecek yeni açıklamalar yaptı.

Prosser'a göre Apple, güç bankasının iki versiyonu üzerinde çalışıyor. Bunlardan biri standart versiyon, diğeri ise ters şarj özellikli premium model. Prosser, ters şarj konusunda ayrıntıya girmese de muhtemelen AirPods veya diğer Apple aksesuarlarını aynı anda kablosuz olarak şarj etme yeteneğinden bahsediyor.

Apple'ın iPhone 12 için çıkaracağı MagSafe özellikli powerbank, ters şarjı destekleyebilir Tam Boyutta Gör

Render görüntülerini paylaşacak

Haber kaynağı Apple'ın bu modellerden yalnızca birini piyasaya sürebileceğini ve ters şarj özellikli versiyonun gün ışığı göremeyebileceğini de ekliyor. Prosser podcast yayını sırasında, ilerleyen günlerde powerbank'lerin render görüntülerini yayınlamayı planladığını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim