Anlık Bildirim

Apple'ın iptal ettiği Apple Watch projesi ortaya çıktı

Apple'ın Apple Watch sağlık özelliklerinin yanı sıra akıllı saati Android telefonla uyumlu hale getirmek üzere çalıştığı ortaya çıktı. Ancak şirketin bir nedenden bu projeyi iptal ettiği söyleniyor.
apple watch android telefonla neden uyumlu değil Tam Boyutta Gör
Apple’ın sağlık hedefleriyle ilgili yeni yayınlanan rapora göre, Apple mühendisleri Apple Watch ve Sağlık uygulamasını Android telefonla uyumlu hale getirmek için sürdürülen yoğun çalışmaya dahil olmuş. Geliştirme süreci neredeyse tamamlanmış. Peki, neden hâlâ Apple Watch Android telefon ile eşleştirilemiyor?

Apple Watch, Android telefonlarla neden uyumlu değil?

Android ile uyumlu Apple Watch modelinin piyasaya sürülmemesinin gerekçesi elbette ticari kaygılar; Apple Watch ile birlikte iPhone satışlarını da artırmak. Bilindiği üzere Apple Watch’lar yalnızca iPhone ile eşleştirildiğinden, ilk kez Apple Watch alacak birinin aynı zamanda iPhone da alması gerekiyor. Kullanıcıların hem saat hem de iPhone yerine yalnızca Apple Watch satın alıp kullanma isteği olsa da Apple buna olumlu bakmıyor.

Bu arada 2024’te çıkacak Apple Watch modelinin uyku apnesinin yanı sıra yüksek kan basıncını (tam sistolik ve diyastolik ölçümler hariç) tespit etmeye yardımcı olacak yeni bir sensöre sahip olacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim