Anlık Bildirim

Apple'ın piyasa değeri 1.3 trilyon dolara yükseldi

Teknoloji devi Apple yeni bir rekora daha imza attı. Şirket hisse değerinin 290.82 dolara yükselmesiyle birlikte, iPhone üreticisinin piyasa değeri 1.3 trilyon doları aştı.

Apple'ın piyasa değeri 1.3 trilyon dolara yükseldi Tam Boyutta Gör

Apple, şirket hisselerinin mesai sonrası işlemlerde 290.82 dolara ulaşmasının ardından 1.3 trilyon dolarlık piyasa değerini aştı. Bu gelişme Cupertino merkezli dev şirketin kendi rekorunu kırdığı anlamına geliyor.

2020'de bu rekoru kırabilir

Apple hisselerinin önümüzdeki aylarda, özellikle de şirketin 5G bağlantı özelliğine sahip yeni bir iPhone serisi piyasaya sürmesi göz önüne alındığında, 2020 boyunca büyümeye devam etmesi bekleniyor. Finansal hizmetler ve yatırım şirketi Wedbush Securities'in genel müdürü Dan Ives, Bloomberg'e verdiği röportajda iPhone modellerine gelecek olan 5G desteğinin, önümüzdeki yıl şirket hisselerini 350 dolara çıkarabileceğini söyledi.

Apple'ın piyasa değeri 1.3 trilyon dolara yükseldi Tam Boyutta Gör

Yeni nesil iPhone modellerinin 5G destekli olması durumunda, 900 milyon iPhone kullanıcısının yaklaşık 300 milyonunun yeni bir iPhone modeli alması bekleniyor ve bu gelişmeyle birlikte de Apple'ın piyasa değerini daha da yukarılara çıkarabileceğini söyleyebiliriz. Şirketin Eylül 2020'de piyasaya sürmesi planlanan üç iPhone modeline ek olarak, ilkbaharda da daha uygun bir iPhone modelini (iPhone SE 2 olabilir) satışa sunabileceği de sızan haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4209 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, piyasa değeri ve 1.3 trilyon dolar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim