Anlık Bildirim

Apple, iPhone 12 mini ve iPhone 12'yi 5 Ekim'de mağazalara gönderecek

Apple'ın 13 Ekim tarihinde yeni nesil iPhone'ları tanıtması bekleniyor. Lansmana sayılı günler kala iPhone 12 sevkiyatıyla ilgili ilk bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.

Apple, iPhone 12 mini ve iPhone 12'yi 5 Ekim'de mağazalara gönderecek Tam Boyutta Gör

Apple merakla beklenen iPhone 12 serisinin lansman tarihini henüz resmi olarak açıklamasa da bazı kaynaklar şirketin 13 Ekim'de bir etkinlik düzenleyeceğini ve aynı hafta ön siparişleri kabul etmeye başlayacağını söylüyor.

Apple ile ilgili güvenilir bilgiler paylaşan duyumcu Jon Prosser, iPhone 12 akıllı telefonların ilk partisinin 5 Ekim'de distribütörlere gönderileceğini belirtti. İlk sevkiyat iPhone 12 mini ve iPhone 12 olmak üzere sadece iki model içerecek.

Apple, iPhone 12 mini ve iPhone 12'yi 5 Ekim'de mağazalara gönderecek Tam Boyutta Gör

Diğer modeller Kasım'da çıkacak

Prosser ayrıca her iki akıllı telefonun da 64, 128 veya 256 GB depolama seçenekleriyle satışa sunulacağını belirtti. iPhone 12 mini 5.4 inç ekranla gelirken, iPhone 12 6.1 inç boyutunda bir ekranla karşımıza çıkacak.

Daha önceki raporlarda Apple'ın ilk etapta yalnızca bir veya iki model satışa sunacağını, diğer modellerin en erken Kasım ayında mağzalardaki yerini alabileceği bildirilmişti. Prosser'ın son istihbaratları da bu bilgileri doğrular nitelikte.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim