Anlık Bildirim

Apple, iPhone 14'ü test etmeye başladı

Güvenilir kaynaklardan gelen son bilgilere göre Apple, başarılı geçen ilk üretim testinden sonra, iPhone 14 serisi için teknik test aşamasına girdi.             

Apple, iPhone 14'ü test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

Haitong International Securities'den Analist Jeff Pu, tedarik zincirindeki kaynaklara atıfta bulunarak, Apple'ın yaklaşmakta olan iPhone 14 akıllı telefonunu test etmeye başladığını söyledi.

Pu'ya göre cihaz, ilk üretim testinin ardından, temel fonksiyonların doğru çalışması için Apple mühendisleri tarafından test ediliyor. Ürünün amaçlandığı gibi çalıştığından ve göründüğünden emin olmak için ilk mühendislik prototipi üzerinde bir mühendislik incelemesi yapılır. Bu, nihai spesifikasyonların ve tasarımın üzerinde anlaşmaya varıldığı anlamına da gelir.

Apple, iPhone 14'ü test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

iPhone 14 fiyatı, iPhone 13'e yakın olacak

6.1 inç iPhone 14 Pro ve 6.7 inç iPhone 14 Pro Max'in yeni 4nm A16 Bionic çipe (A16 Pro olabileceği de söyleniyor) ve çentikli yerine iki delikli ekrana sahip olması bekleniyor. Ayrıca, 48MP kamerayı barındırmak için muhtemelen daha belirgin bir kamera çıkıntısına sahip olacaklar.

6.1 inç iPhone 14 ve 6.7 inç iPhone 14 Max modellerinin ise büyük olasılıkla Apple'ın 5nm A16 yongası (A15'in iyileştirilmiş sürümü), mevcut modellerle aynı ön ve arka tasarım ve en az 6 GB RAM'le gelmeleri bekleniyor. Jeff Pu ayrıca iPhone 14'ün başlangıç fiyatının iPhone 13'e yakın olacağını da söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9172 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 14, Teknoloji Haberleri ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim